AANMELDEN

  1. Indien u uw kind wenst te plaatsen in één van de groepen van DaVinci Eemland parttime of fulltime onderwijs, dan kunt u dit kenbaar maken via cora.delizer@meerkring.nl. U stuurt een email met daarin het verzoek om een voorlopig aanmeldingsformulier te ontvangen voor het parttime of fulltime onderwijs.
  2. Nadat u het aanmeldingsformulier heeft ingevuld en geretourneerd, komt uw kind op de wachtlijst voor een mogelijke plaatsing in een DaVinci Eemland groep. Een voorlopige aanmelding wordt op volgorde van ontvangst behandeld, maar is nog geen definitieve inschrijving.
  3. Na ontvangst van het voorlopig aanmeldingsformulier krijgt u van ons een brief en formulieren toegestuurd met het verzoek om verdere informatie. Dit bestaat uit een een kopie van het volledige verslag van het psychologisch onderzoek. Het onderzoeksrapport mag niet ouder zijn dan twee jaar.
  4. Na ontvangst hiervan volgt een uitnodiging voor een intake-gesprek met de intern begeleider en of coördinator. Nieuwe intakes vinden pas plaats indien er duidelijkheid is over beschikbare lesplekken. Voor het intakegesprek vraagt u aan de huidige school een ingevuld OKR, deze krijgt u van de DaVinci Eemland toegestuurd.
  5. Aan het eind van de procedure ontvangt u van ons schriftelijk bericht of uw zoon/dochter is aangenomen.

Mocht u nog op zoek zijn naar een testbureau, dan hebben wij eventueel een lijst met bureaus beschikbaar. Klik hier >

Overige vragen kunt u stellen via het emailadres ilja.bakker@meerkring.nl (voor het fulltime hoogbegaafden onderwijs) en marjolein.kraal@meerkring.nl (voor het parttime hoogbegaafden onderwijs).

logo-da-vinci-eemland

Top onderwijs met kijk op talent

DaVinci Eemland fulltime

Fulltime onderwijs voor groep 3 t/m 8 rene.stallinga@meerkring.nl en 033-7370645.

DaVinci Eemland parttime

Vestigingen op OBS De Gondelier, OBS Joost van den Vondel en OBS De Egelantier marjolein.kraal@meerkring.nl en 033-7370645.