Vacature DaVinci Eemland middenbouw WTF 1

Wij zijn het expertisecentrum voor hoogbegaafde leerlingen. De missie die wij hierbij hebben is het stimuleren van talenten van (hoog-)begaafde kinderen tot excelleren. Leren leren, leren denken en leren leven zijn onze kerndoelen.
Wij kiezen hierbij voor gefaseerd invoeren van gepersonaliseerd leren met als doel de talenten van iedere leerling tot zijn recht te laten komen. Wij willen groepsdoorbrekend werken, zodat de talentontwikkeling en het leerproces van leerlingen het uitgangspunt zijn.
In de groepen zitten maximaal 20 leerlingen. Naast het reguliere lesprogramma krijgen de leerlingen ook DaVincitijd en op woensdag komen er vakdocenten om extra lessen te verzorgen zoals schaken, creatieve vorming, wereldreligies, Spaans etc. Wij werken steeds meer in een digitale leeromgeving en starten het volgend schooljaar met de methode talentenbouwers.

Wij zoeken leerkrachten die:

  • Begrijpen dat deze kinderen heel slim zijn en de leerkracht niet de kennisoverdrager is, maar de coach en begeleider.
  • Zich willen ontwikkelen tot Talentenbouwer.
  • Vaardig zijn in een digitale leeromgeving. (of dit willen leren)
  • Zich willen bekwamen in het geven van DaVinci-lessen.
  • Mee willen ontwikkelen aan het gepersonaliseerd leren.
  • Nieuwsgierig zijn naar wat hoogbegaafde leerlingen bezig houdt en hiervoor ruimte geven, maar ook sturing geven en leiding nemen in wat hoogbegaafde leerlingen niet willen en toch moeten leren.

Heb je fulltime of parttime interesse in deze baan, dan nodigen wij je uit te reageren.
Inlichtingen over deze functie kan ingewonnen worden bij René Stallinga, telefoon: 06-52692091. Indien je interesse hebt, stuur dan je motivatie en CV voor dinsdag 27 juni naar rene.stallinga@meerkring.nl
De sollicitatiegesprekken worden woensdag 5 en donderdag 6 juli gepland.

logo-da-vinci-eemland

Top onderwijs met kijk op talent

DaVinci Eemland fulltime

Fulltime onderwijs voor groep 3 t/m 8 rene.stallinga@meerkring.nl en 033-7370645.

DaVinci Eemland parttime

Vestigingen op OBS De Gondelier, OBS Joost van den Vondel en OBS De Egelantier marjolein.kraal@meerkring.nl en 033-7370645.