Nieuwsbrief maart 2018

21 maart 2018 Nieuwbrief FT en PT

Een van de ouders (Nadja van der Stok) heeft een sponsorverzoek bij Albert Heijn Emiclaer ingediend. Het verzoek voor de sponsoring met als titel “Buitenspeelgoed voor basisschool DaVinci Eemland” is uitgekozen! In de weken 27, 28, 29 en 30 kunnen klanten hun statiegeld bon doneren voor de DaVinci. In juli wordt het bedrag bekend gemaakt. Wij wachten met spanning af.

Lees meer >

Nieuwsbrief half februari 2018

7 maart 2018 Nieuwbrief FT en PT

Donderdag 29 maart as. word er ’s middags Pasen gevierd. We beginnen de feestelijkheden met een paaslunch in de eigen groep. Daarvoor willen we vragen of de kinderen hun eigen (feestelijke paas-)lunch mee willen nemen. Na de lunch gaan de kinderen aan de slag met enkele (constructie)opdrachten en zullen ze daarna elkaars eindresultaat bekijken.

 

Lees meer >

Nieuwsbrief februari 2018

7 maart 2018 Nieuwbrief FT en PT

Het is gelukt, op vrijdag 13 april organiseren we voor het eerst onze eigen sportdag op de atletiekbaan van Altis. Wil je ons op 13 april helpen? Houd dan vast een plekje vrij in je agenda. Iedereen die het leuk vindt om een sportieve dag te beleven is van harte welkom. Wij gaan aan de slag om een leuk programma te verzinnen.

Lees meer >

Nieuwsbrief januari 2018

7 maart 2018 Nieuwbrief FT en PT

De weergoden waren ons goed gezind, dus er kon dinsdag geschaatst worden op de ijsbaan bij winkelcentrum Emiclaer. Voor sommige kinderen was het de eerste kennismaking met deze “Oud-Hollandse” sport, maar wat is er genoten! De baan lag er goed bij en met een gezellig achtergrondmuziekje werden er heel wat rondjes geschaatst al dan niet met behulp van een oranje rendier.

Lees meer >

Nieuwsbrief december 2017

18 december 2017 Nieuwbrief FT en PT

Dinsdag is het 5 december! Dat betekent een dag vol festiviteiten. Om 8.30 start de intocht dus wees op tijd! De kinderen kunnen meteen op het schoolplein bij de Kameleon gaan staan in de aangegeven vakken. Groep Geel mag even naar binnen om de muts op te halen en gaat daarna zelf (met ouders) naar het schoolplein. De kinderen krijgen een koekje en limonade in de pauze, is dat niet genoeg dan wordt er aangeraden eten & drinken mee te geven.

 

Lees meer >

Nieuwsbrief half oktober 2017

16 oktober 2017 Nieuwbrief FT en PT

De herfstvakantie start met een heel mooi weekend. Wij gaan een paar dagen genieten van een ‘Indian summer’! De eerste 8 schoolweken zitten er alweer op. Wij zijn talentvol gestart. De komende periode staat in het teken van de toekomst. De toekomst van DaVinci Eemland.

Lees meer >

Nieuwsbrief eind september 2017

20 september 2017 Geen categorie, Nieuwbrief FT en PT

Het eerste DaVinci-project op Fulltime en Parttime staat in het teken van talentontwikkeling. De afgelopen weken heb ik vele enthousiaste kinderen gezien die drukdoende waren om hun talenten in beeld te brengen. De implementatie van talentontwikkeling door het gehele curriculum is een van de voornaamste doelen voor dit schooljaar. Het team is het vorig jaar gestart met de scholen rondom het gedachtegoed ‘Talentenbouwers’. Daarover hebben wij jullie al eerder geïnformeerd. Voor maandag 25 september hebben wij een thema-ouderavond over talentontwikkeling. Wij nodigen alle ouders uit om hierbij aanwezig te zijn.

 

Lees meer >

Nieuwsbrief september 2017

28 augustus 2017 Nieuwbrief FT en PT

De kinderen en leerkrachten wennen aan het nieuwe schooljaar. Ik zie vele blije gezichten en vrolijke kinderen die genieten. Deze week vinden de startgesprekken plaats. De leerkrachten willen graag weten wat de kinderen dit jaar willen leren?! Samen met de ouders worden zij uitgenodigd om hierover na te denken en doelen te stellen. Nieuw dit jaar zijn de talentgesprekken. Talentontwikkeling wordt een steeds belangrijker onderdeel van het curriculum op DaVinci Eemland. Het vorig schooljaar is het team gestart met de training ‘Talentenbouwers’. Volgende week maandag (4 september) staat er een volgende studiedag. Onder leiding van Els Pronk en Marianne Rietveld leert het team, om middels het gedachtengoed ‘Talentenbouwers’, de talentontwikkeling bij kinderen te stimuleren.

 

Lees meer >

Nieuwsbrief juli 2017

11 juli 2017 Nieuwbrief FT en PT

Het jaar zit er alweer op. Het was een roerig jaar met tal van geplande en ongeplande ontwikkelingen. Tijdens onze laatste studiedag met het team hebben wij teruggekeken op het schooljaar en komen tot de conclusie dat er veel is gebeurd. Met name in positieve zin! Er zijn vele onderwijskundige vernieuwingen opgestart en het nagenoeg compleet nieuwe team is zijn weg daarin aan het vinden! Er zijn vele plannen voor het nieuwe schooljaar. Vol energie en enthousiasme starten wij 14 augustus met de voorbereidingen. De kinderen verwelkomen wij maandag 21 augustus. Tot die tijd wens ik iedereen een fijne zomervakantie.

Lees meer >

logo-da-vinci-eemland

Top onderwijs met kijk op talent

DaVinci Eemland fulltime

Fulltime onderwijs voor groep 3 t/m 8 rene.stallinga@meerkring.nl en 033-7370645.

DaVinci Eemland parttime

Vestigingen op OBS De Gondelier, OBS Joost van den Vondel en OBS De Egelantier marjolein.kraal@meerkring.nl en 033-7370645.